You are here

Зберігання м'ясної продукції


Для кожної технологічної операції на сучасних м'ясокомбінатах потрібен свій строго визначений режим температури та вологи. Компанія «Косей» розуміє це та пропонує найбільш оптимальні рішення на всіх етапах виробничого процесу, де необхідне охолоджування та заморозка м'яса та м'ясної продукції (свинини, ВРХ, птаці, м'ясних напівфабрикатів та ін.).

Компанією надається великий вибір холодильного обладнання для зберігання продукції. Особливим попитом при експлуатації користуються промислові холодильні камери, які служать як для короткочасного, так і тривалого зберігання продуктів.

Ми допоможемо Вам зробити продукт якісним, максимально зберегти його корисні властивості та продовжити термін вживання. 

Здійснюємо:

  • Будівництво камер охолодження напівтуш після забою;
  • Поставку та монтаж обладнання для заморозки продукції;
  • Поставку льодогенераторів;
  • Будівництво камер сушіння та дозрівання ковбасних виробів, включаючи розрахунок і постачання спеціалізованого обладнання;
  • Будівництво камер зберігання продукції, включаючи розрахунок і постачання всього холодильного обладнання;
  • Оснащення виробничих приміщень кліматичним обладнанням.

Наші партнери: ТДВ «Ятрань»; ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» (ТМ «М'ясна гільдія»); ТОВ «М'ясо Полісся» (ТМ «М'ясо полісся»); ТОВ «АСВІН» (виробництво та реалізація м'яса свині і ВРХ); ТОВ «Гніванська ковбасна фабрика»; виробник заморожених продуктів компанія ТОВ «Торговий дім «Левада»; мережі супермаркетів «ЕкоМаркет», «Кумушка», фрешмаркет «Брусничка», дистриб'юторські компанії ТОВ «Асортимент».

Вироблені «Косей» холодильні агрегати для підтримки необхідної температури в цехах забою і камерах переробки та зберігання продуктів відповідають всім вимогам й нормам, монтуються на базі високоякісного холодильного обладнання та мають гарантію до 2-х років.

Охолодження м'ясної продукції за допомогою холодильного обладнання:

На сучасних м'ясокомбінатах холодильній обробці піддається все вироблене м'ясо та м'ясопродукти на різних стадіях їх виробництва. А саме при:

  • Прийманні та підготовці сировини;
  • Зберіганні сировини;
  • Охолодженні м'яса;
  • Заморожуванні м'яса;
  • Засолі та копченні м'яса;
  • Формуванні, осаді, дозріванні та сушці ковбас;
  • Зберіганні готової продукції.

Успішність холодильної обробки в технології м'яса та м'ясних напівфабрикатів вимагає дотримання наступних основних умов:

  1. високої якості надходжених в цех напівфабрикатів;
  2. правильного розміщення напівфабрикатів в холодильному цеху;
  3. правильного дозування низьких температур повітря в холодильному цеху в цілому і в кожній його камері окремо;
  4. правильного регулювання вологості повітря в цеху в цілому і в кожному його відділенні;
  5. стерильності та чистоти повітря в цеху в цілому і в кожному його відділенні;
  6. правильної циркуляція повітря в цеху в цілому і в кожному його відділенні;
  7. правильного обміну повітря в цеху в цілому і в кожному його відділенні;
  8. суворої гігієни, як всього попереднього технологічного процесу, так і технологічного процесу в холодильному цеху;
  9. швидкості охолодження напівфабрикатів.

Співробітники компанії «Косей» нададуть професійну консультацію та допоможуть підібрати правильні температурні режими для зберігання м'ясної продукції на будь-якому етапі виробництва. Ми встановимо холодильне обладнання за вашими індивідуальними запитами. Забезпечимо якісні комплектуючі за максимально доступною ціною.

Наша команда виготовить холодильне обладнання за вашими індивідуальними вимогами протягом 14 днів.