You are here

Зберігання овочів, фруктів, ягід

Компанія «Косей» має багатий досвід у розрахунку, підборці та постачанні холодильного обладнання для овоче- та фруктосховищ. Ми застосовуємо у своїй роботі унікальні технологічні рішення для зберігання різних типів овочевої продукції (морква, капуста, картопля, цибуля, буряк) та фруктів.

З нами Ви здійсните:

  • реконструкцію діючих сховищ, включаючи постачання та монтаж усього вентиляційного та холодильного обладнання;
  • поставку та монтаж від А до Я нового вентиляційного, холодильного обладнання та обладнання для зберігання в регульованій атмосфері;
  • підбір якісних комплектуючих холодильних камер від провідних виробників: Techno-B, Zanotti, Alfa Laval, Isolcell, GEA Küba, Güntner, Bitzer, Bock, Frascold, Copeland, Danfoss, WTK, Castel, Carel, Dixell, Alco Controls та ін .;
  • будівництво камер дозрівання бананів, включаючи оснащення їх спеціалізованим обладнанням.

Надаємо гарантію 2 роки на обслуговування! За 10 днів ми встановимо будь-яке холодильне обладнання необхідне для Вашого підприємства.

Наші партнери:

  • мережі супермаркетів «ЕкоМаркет»;
  • «Кумушка»
  • фрешмаркет «Брусничка»;
  • дистриб'юторські компанії ТОВ «Асортимент»;
  • ТОВ «Єврофуд»;
  • ТОВ «Скай Бренд».

Холодильні агрегати компанії «Косей» відповідають всім вимогам і нормам, які монтуються на базі високоякісного холодильного обладнання.

Детальніше про особливості зберігання овочів і фруктів.

Овочі та фрукти мають найвищу споживчу привабливість, якщо вони продаються у свіжому вигляді. Проте в результаті діяльності різних мікроорганізмів вони досить швидко псуються.

Зберігання овочів і фруктів - це складний технологічний комплекс заходів щодо створення оптимальних параметрів мікроклімату в сховищі. У період зберігання необхідно зберегти фізичну масу, якісні показники, не допустити зниження загальних втрат від хвороб і фізіологічних ушкоджень овочів і фруктів.

Успішне зберігання овочів і фруктів починається з правильної організації збирання врожаю на полі. Правильний вибір сорту, технології вирощування, визначення термінів збирання, післязбиральної доробки дають можливість з найменшими втратами доставити продукцію до споживача. На зберігання повинні закладатися здорові овочі та фрукти. Треба пам'ятати, що сховище не лікарня, овочі та фрукти, уражені хворобами, вилікувати неможливо і зберіганню вони не підлягають.

Робоча температура, відносна вологість у складському приміщенні, газовий склад повітряного середовища, кратність повітрообміну суттєво впливають на збереження продукції. Тому підтримка оптимальних умов вимагає одне з основних технологічних завдань, від виконання якої залежить результат зберігання.

Вибір систем охолодження визначається термінами завантаження та реалізації продукції, технологічними режимами охолодження, розрахунковими температурами зовнішнього повітря, виділеннями тепла та вологи продукцією в приміщенні зберігання. Залежно від цього може бути прийнята система зі штучним охолодженням або комбінована з використанням природного холоду.

Газовий склад середовища значно впливає на характер та інтенсивність дихання плодів і овочів при зберіганні на їх збереження. Найкраща якість овочів з мінімальними втратами може забезпечити технологія зберігання в регульованому газовому середовищі (РГС). Зниження в холодильній камері концентрації О2 і підвищення СО2 призводить до значного уповільнення всіх метаболічних процесів, що протікають в овочах. У результаті на 2-3 місяці подовжуються терміни їх зберігання, у 2-3 рази знижуються втрати і максимально зберігаються їх смакові властивості.

Виробничі можливості і знання фахівців компанії «Косей» допоможуть Вам не тільки максимально продовжити життя постачаючих фруктів і овочів, але і зберегти всі їх цінні властивості та вітаміни. Ми надаємо холодильне обладнання провідних виробників, яке допоможе продовжити терміни зберігання і свіжості Вашої продукції.