You are here

Роботи з проектування, постачання і монтажу камери шокової заморозки моделі ARC 60

Замовник: Кондитерська «Штефаньо», м.Ужгород, Закарпатська обл.

Виконані роботи: поставка, монтаж і введення в експлуатацію промислового холодильного обладнання для камери заморожування ягід.

Опис:

Фахівцями компанії були виконані роботи з проектування, постачання і монтажу камери шокової заморозки мод. ARC 60 для шокової заморозки кондитерських виробів продуктивністю 60кг / 90хв. Кондитерські вироби, а саме торт «Ужгород» вагою по 400гр подаються в камеру на візках без упаковки на дерев'яних тацях.

Продуктивність камери 60кг / 90хв з + 36 ° С до -18 ° С. R507a.

Підключення: 380/3 / 50Гц.

Холодильна система камери виконана з внутрішнього блоку - шокфростери GEA Küba SFLE56-F42C (Німеччина) і компресорно-конденсаторного блоку на базі двоступеневого компресора з економайзером Frascold мод. Z10-42.29Y (Італія). Холодильна потужність системи становить 9,7кВт при температурі кипіння фреону -42 ° С і температурі конденсації + 45 ° С. При виконанні робіт на об'єкті використовувалася холодильна автоматика марок Danfoss, Alco Controls, Castel, Dixell. Щит управління зібраний з комплектуючих виробництва ETI.

Камера шокової заморозки мод. ARC 60, виконана з сендвіч-панелей ППУ120. Зсередини сендвіч-панелі облицьовані н / ж сталлю AISI304, зовні - оцинкований сталевий лист з полімерним покриттям RAL9003. Пол камери виконаний з сендвіч-панелей ППУ120, посилений вологостійкої OSB-плитою товщиною 10мм і покритий рифленим алюмінієвим листом. Габаритні розміри камери 1970х2600х2370h, мм.